Ik strooi tekeningen.

Giraffe

De maand april (die voor het gemak per vandaag begint) doopt fotootje vandaag om tot tekeningen strooi maand. Deze maand geef ik tekeningen weg, aan iedereen die dit wil, minimaal 1 keer per week ook ongevraagd. Waarom? Om gewoon wat vrolijkheid de wereld in te sturen, een vrolijk gebaar om je huis, je humeur of de omgeving wat op te vrolijken. Dus ik nodig jou, lieve lezer, hierbij uit om te reageren op dit bericht en te vragen om een tekening. Als ik je ken maak ik een tekening voor je waarvan ik denk dat die bij je past, ken ik je niet, dan ontvang je een tekening waarmee ik hoop je een glimlach op het gezicht te geven.

Hoe doe je mee? Heel simpel, laat een reactie achter op dit blog of stuur een mailtje naar fotootjevandaag(apenstaartje)gmail.com.

De tekeningen die ik maak kun je hier bekijken.

Naast de tekeningen die ik voor jullie hoop te maken ga ik de komende maand zoals gezegd ook letterlijk tekeningen rondstrooien. Dit doe ik door bijvoorbeeld een tekening in een boek in de bibliotheek te stoppen, er een achter te laten in de tram, neer te leggen op een tafeltje in een cafe of zomaar in een willekeurige brievenbus te stoppen.

EN omdat ik denk dat je mensen echt kunt opfleuren met een tekening heb ik direct ook maar een verzoekje ingediend bij de Verdubbeldame, met de vraag of zij ook mee doet met deze actie. (Ik weet toevallig dat zij een echt tekentalent is, dus die glimlach krijgt ze vast voor elkaar).

Wil jij zelf ook tekeningen rondstrooien, laat het mij dan weten dan zet ik je naam en eventuele tekeningen op deze actie pagina.

Dus schroom niet, en vraag in grote, vrolijke getalen om een tekening en zet de tekenhand van Fotootje Vandaag aan het werk!

Afbeelding

Advertenties

32 reacties Voeg uw reactie toe

 1. De Verdubbeldame schreef:

  Ik wil, ik wil, ik wil!!!!

  1. fotootjevandaag schreef:

   HA afgesproken! En dan wil ik er natuurlijk ook een van jou!

 2. Mirjam schreef:

  Oooo, ik wil ook…. Kan alleen niet tekenen….. Als ik nou eens vrolijke briefjes ga rondsturen? Vind je dat ook goed? 🙂

  1. fotootjevandaag schreef:

   Hallo Mirjam,
   Leuk dat je mee doet. Als je mij je postadres mailt (fotootjevandaag(apenstaartje)gmail.comkomt er in de loop van de maand een tekening jouw kant op. En briefjes rondsturen is natuurlijk ook goed, al is het wel extra leuk als je er toch ook iets op tekent. (gewoon een zonnetje in het hoekje zetten, zou ik zeggen. ;-)) Ha en als je het leuk vind wil ik dan natuurlijk wel zo’n briefje van je krijgen. hihi want daar ga ik dan ook weer mooi van glimlachen.

 3. Norma schreef:

  Hoi, ik zag dit berichtje op de facebookpagina van Mirjam. Geweldig, het idee alleen al bracht een glimlach op mijn gezicht. Ik bedacht me meteen dat ik het leuk zou vinden om ook een tekening te krijgen, maar vond het eerst een beetje stom om er een te vragen omdat ik je helemaal niet ken. De “schroom niet…”zin aan het einde van je stukje heeft me over de streep getrokken, dus bij deze, ik zou het heel erg leuk vinden om een tekening van je te mogen ontvangen. Groetjes Norma

  1. fotootjevandaag schreef:

   Hallo Norma, leuk dat je de schroom hebt laten vallen en gereageerd hebt. Zou je mij in een mailtje je adres willen sturen dan weet ik waar ik binnenkort de tekening naar toe kan sturen!

 4. lin schreef:

  Heb je idee bij de verdubbeldame gelezen. Vind het helemaal geweldig en word er vrolijk van. Ik ga komende maand ook mijn tekentalent aanspreken en met tekeningen strooien. ik zal het erg leuk vinden om van jou een tekening te mogen ontvangen. Ook ik vind het best lullig om er om te vragen, zeker ook omdat ik je helemaal niet ken.

  1. fotootjevandaag schreef:

   Natuurlijk kun je meedoen, en erg leuk dat je ook zelf tekeningen gaat verspreiden 🙂 Jij krijgt er uiteraard eentje van mij, en ik wil er natuurlijk ook graag eentje van jou! Zou je mij een mailtje willen sturen met je postadres zodat ik de tekening per post naar je toe kan sturen? Mocht je tekeningen gaan verspreiden, als je het leuk vind kun je mij daar wat fotos van mailen dan zet ik die hier ook op de site met de vermelding dat je mee doet.

 5. Syl schreef:

  Ow je kunt echt prachtig tekenen ! Maar wat is dan de bedoeling, want ik kan écht niet tekenen (daar wordt echt niemand blij van). Groetjes van Sylvia (Zaanse Zolder)

  1. fotootjevandaag schreef:

   Hoi Sylvia,

   Heel simpel, de actie is in principe dat ik iedereen die dat wil gewoon een tekening stuur, je hoeft er niks voor te doen. Alleen even aangeven dat je een tekening wilt. 🙂

   1. jook schreef:

    Wat leuk! Ik wil! Groet Jook

   2. fotootjevandaag schreef:

    Leuk, de tekening komt er binnenkort aan!

 6. erica van den hul schreef:

  Wat een leuk idee ! Ik zou ook heel graag een tekening willen !

  Gr. Erica

  1. fotootjevandaag schreef:

   Leuk, er komt een tekening jouw kant uit binnenkort.

 7. Marieke schreef:

  Wat een leuk initiatief! Ik ben net jarig geweest (10 april) en vier het vanavond en nou zie ik dit! Het lijkt me heel leuk om een tekening van je te krijgen. Als je op mijn blog kijkt, zie je een beetje van wie ik ben 🙂

  Groetjes,
  Marieke
  mamadoggie.blogspot.nl

 8. Laura schreef:

  O wat een leuk idee. Ik heb op je blog rondgekeken en wat een mooie tekeningen maak je. Dus ik wil me heel graag laten verrassen met een tekening. Groetjes Laura
  Laurasfrutselblog.blogspot.com

 9. Emilie schreef:

  viavia kwam ik op je blog. Wat maak je mooie dingen.
  En wat een super leuk idee – de tekeningen strooien!
  Ik zou heel graag een tekening van jouw hand ontvangen! Ben deze week jarig (19 april) dus dat zou het extra leuk maken om een cadeautje te krijgen.

  Veel groetjes,
  Emilie
  http://www.ateliereem.blogspot.com

  1. fotootjevandaag schreef:

   Hoi Emilie,

   Natuurlijk krijg je een tekening. En wat grappig dat je ook deze week jarig bent, ik ben de 20e jarig 🙂 Ik ga voor je aan de slag.

 10. knutselmar schreef:

  Is dat even leuk, ik doe graag mee 🙂

  1. fotootjevandaag schreef:

   prima, mail je mij je adres?

 11. diana aalpoel schreef:

  hoi hoi leuk hoor, ik wil wel een tekening van jou, ben meteen volger geworden!!!!

 12. Angela schreef:

  Oooo je onwijs mooie tekening is vandaag binnengekomen! Dank je wel ik vind hem onwijs mooi. Ik heb er een mooi lijstje voor gevonden en hang hem op vlakbij de wall of fame. Groetjes Angela

 13. marloes schreef:

  Wat leuk zeg! Mag ik ook een tekening van je? Als je je adres meestuurt dan stuur ik jou ook een kunstwerkje van mij (niet dat ik heel goed ben, maar vind het zo leuk om ze te maken, en er ligt nu al die jaren een gigantische stapel, misschien moet ik die ook maar eens rond gaan strooien)

  1. fotootjevandaag schreef:

   Ha Marloes, lijkt me leuk, doen we!

 14. Glen Middag schreef:

  Hoi, via via ben ik hier terecht gekomen. Wat een leuk idee! Ik zou ook wel een tekening willen ontvangen. En misschien dat ik ook wel tekeningetjes ga verspreiden, ik vind het wel een mooie actie…

 15. Eva schreef:

  Ik ben hier via de site van Verdubbeldame gekomen (en weer via de Genoeg-nieuwsbrief op de site van de Verdubbeldame) – en darn, wat een leuk idee! Random acts of kindness ben ik al jaren een fan van (van zwerfvuil opruimen tot lekkers met een kaartje in treinen achterlaten, etc.) – maar dit klinkt ook als een heel leuk idee!
  April is al bijna voorbij, maar als ik nog mee kan doen, graag! (Heel-heel-heel graag?)

  Zelf tekeningen maken lijkt me ook gaaf. Ik had vorige week nog wat potloden aangeschaft omdat ik het tekenen weer eens wilde oppakken en dit lijkt me de perfecte gelegenheid om weer aan de slag te gaan! Als ik ze ga verspreiden, hou ik je op de hoogte! 🙂

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s