Briefpapier freebee speciaal voor jou!

Vrolijk bloemenbriefpapier, speciaal voor jou! Klik op het plaatje, en print de PDf dubbelzijdig uit op A4 formaat. Veel plezier ermee. Gebruik het met veel plezier, maar alleen op niet-commercieele basis.

Vrolijk bloemenbriefpapier, speciaal voor jou!
Klik op het plaatje, en print de PDF dubbelzijdig uit op A4 formaat. Veel plezier ermee. Gebruik het met veel plezier, maar alleen op niet-commercieele basis.

Zoals jullie weten teken ik wat af. Inmiddels wordt de stapel tekeningen hoger en hoger en zocht ik naar een manier om ook anderen plezier te laten beleven aan dat wat ik maak. Twee van mijn tekeningen heb ik nu omgevormd naar heus briefpapier wat jullie naar hartelust kunnen downloaden en uitprinten. Leuk voor de snailmail, een brief aan je oma of aan een verre vriend. Ik ben benieuwd of jullie dit leuk vinden en hier vaker zouden willen zien. Zo ja, dan mag je best een verzoekje voor iets indienen ;-), wie weet ga ik er dan mee aan de slag!

dierenwereld lint 2

Vrolijk dierenbriefpapier, speciaal voor jou!
Klik op het plaatje, en print de PDF dubbelzijdig uit op A4 formaat. Veel plezier ermee. Gebruik het met veel plezier, maar alleen op niet-commercieele basis.

Advertenties

7 gedachtes over “Briefpapier freebee speciaal voor jou!

Leuk dat je wil reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s